Träningsuppföljnings måndag!


Då var det måndag igen! Veckan som varit har verkligen varit rolig då vi fick träffa Tricia Guild. Nu är det tillbaka till det vanliga och veckan startar som vanligt med uppföljning av träning. Lite jobbigt dock eftersom jag vred mitt knä ur led för två veckor sedan har jag inte alls kunnat träna, och jag besämde mig för att ge mig själv en total viloperiod, så jag har inte tränat någonting förutom lördag och söndag då jag satte igång så smått igen. Jag tog en powerwalk båda dagarna där jag gick 7 km sprang drygt 3 kilometer varje dag för att testa knät ordentligt. Har träningsvärk i dag men det gick ändå bra! Idag blir det gym för första gången på dessa 14 dagar.

DSC06423

Detta visar sig naturligtvis på uppföljningen, men jag känner mig ändå nöjd då jag gått ner 0,2 kg och minskat med totalt 10 cm på mina mätpunkter. Jag har försökt tänka på vad jag ätit under denna period för allting handlar trots allt om att göra av med mer än du stoppar i dig, och om du inte kan röra på dig är ekvationen enkel!! Du måste äta mindre!

I går blev det dessutom ett par nya skor, Asics Nimbus. Supersköna och jag är så nöjd!!! Att de råkade vara rosa är bara en bonus!! 🙂 🙂

DSC06396

Hoppas ni får en bra måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.