Min fokusering på träning och vikt fungerar!


Det första jag gjorde i går när jag kom hem var att ställa mig på vågen. Eller kanske inte exakt det första, men bland det första i alla fall.

Eftersom jag vägde mig sent på eftermiddagen i går, så brukar det innebära att jag då väger mer än vad jag skulle ha gjort om jag i stället väg mig på morgonen. Eftersom jag var på Falkenberg Saltsjöbad så kunde jag inte väga mig på morgonen. När jag då väl ställde mig på vågen i går eftermiddag så visade det sig att jag har gått ner 1 kg på 5 dagar. Det känner jag mig fantastiskt nöjd med!

Trots fina buffeér och frukost men allt man kan önska så tog jag det som jag hade valt hemma! Kände mig otroligt duktig. Mina arbetskamrater hade tallrikar med godsaker och där satt jag med mina två kokta ägg och hårt bröd!

Inte alltid lätt när man är på offsite och man inte kan planera sin mat på samma sätt!

Så detta får sätta standarden på min lördag och för fortsatt planering i nästa vecka. Nu fick jag ”blodad tand” som man säger! Det är precis det jag är ute efter genom att vara strikt de närmaste veckorna! Så glad över att mina val har gett resultat!

Hoppas ni får en bra start på er lördag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.