Min träning börjar ge resultat!


Nu börjar min träning ge resultat på riktigt! Känner mig så peppad! Jag fortsätter att röra på mig varje enskild dag och jag har faktiskt gått över 20000 steg de senaste 7 dagarna och aldrig under 16000 steg de senaste 15 dagarna.

Träning ger resultat

Jag har också börjat träna på gymmet och det känns konstigt nog redan som det gett resultat (vilket är helt omöjligt) men känslan är grym! I helgen har jag tänkt att jag skall träna på gymmet! Just när viktkurvan börjar peka neråt så får man en sådan härlig känsla. Det behövs inte så mycket utan bara känslan av att kroppen blir lite mindre och kläderna inte sitter tight gör mig glad.

Nu kör jag på enligt min nya metod för nu skall jag verkligen gå hela vägen och det känns så fantastiskt!

I går kväll när jag kom hem så regnade det och jag tyckte det var så skönt att ta en promenad när det inte var så fruktansvärt varmt längre! Skönt. Jag hoppas det blir mer av den varan i helgen för jag behöver verkligen få svalka min kropp och få möjlighet att sova ordentligt för det är omöjligt när det är 30 grader varmt!

Så hur gör jag!? Jag tvingar mig själv att komma upp till en viss nivå av rörelse. Jag måste få in den i mitt liv. Dygnet har 24 timmar och jag är vaken i alla fall 16 av dom timmarna. Det vore väl konstigt om jag inte skulle få in träning och kunna prioritera det för att må bra! Om jag lägger 2 timmar om dagen på träning och promenader så är det ändå bara ynka 12,5% av mina vakna timmar. Det borde jag väl ändå kunna lägga på att hålla mig frisk och sund!

Jag försöker hela tiden argumentara med mig själv och den där viljan som i bland finns att INTE träna. Frågan är vad man gör i stället!? Saken är den när man är ute och springer eller går så hinner man också rensa hjärnan och det i sig är väldigt bra! Så mer av varan att bara tvinga sig själv de dagar man inte vill, för gudarna skall veta att man inte alltid är pepp på att träna! Kan jag så kan definitivt ni också för jag har haft oerhört svårt med motivationen innan sommaren, men nu vänder det! Träningen behöver varken vara svår eller särskilt ansträngade, man kan ta det steg för steg och att promenera gör underverk.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.