Mitt 2016 – Del 5


Nu har vi kommit till sista delen i mitt 2016! Jag kan ärligt säga att min viktuppgång blivit en av mina största utmaningar och något jag ser tillbkaka på med skräck. Min hjälplöshet när jag gick upp så hiskeligt fort utan att förstå varför. Men också den otroliga tacksamhet jag känner för att ha löst gåtan och kommit att förstå än mer om min kropp.

Jag känner mig så glad att kunna klä mig och känna mig nöjd med mig själv. För det är verkligen för mig själv det är viktigt. Vad andra tycker har alltid varit mindre viktigt för mig under hela mitt liv. Att känna sig snygg och smal är för mig en lycka!

Känna mig fin och ha fina kläder i min garderob betyder mycket för mig. Jag lägger heller pengar på några få fina klänningar en många fler och billigare. Jag är noga med mina kläder och vårdar dom väl och har alltid gjort. Älskar att köpa klassiska plagg som inte blir omoderna och som man kan kombinera och på så sätt få det att verka som man har en större garderob än vad man har.

Att äta sallad varje dag har för mig blivit naturligt och som här lite lyxigare med räkor. På helgerna är det skönt att kunna unna sig något extra och det behöver inte vara hamburgare och pommes utan en räksallad tycker jag nu är superlyx i vardagen!

De här fina älsklingarna som förgyller varje dag i mitt liv. Jag kan bara titta på dom båda och bli alldeles varm i hjärtat. Hade aldrig velat ha ett liv utan hundar.

Lille Fonzen som förgyllt allas våra liv med sitt näpna utseende och sätt!

Min lycka över att ha kommit i form när jag är 50 år och det känns verkligen som jag har nyckeln till min framgång. Att 2016 skulle bli så jobbigt på den punkten såg jag aldrig komma. Jag som trodde jag visste det mesta om träning och min kropp. Tänk så fel man kan ha!

Ni kan med egna ögon se hur glad jag känner mig, om ni jämför med korten i början på året. De få jag hade så ser ni att nu finns det något innerligt i mina ögon. Jag känner mig som mig själv både på in- och utsida. Något som är otroligt viktigt för mig. Hur ytligt det än kan tyckas, men jag gör det för mig och ingen annan.

Min lycka när en av mina födelsedagspresenter kom i efterskott från Michael Kors i Stockholm! Älskar min klocka som har samma funktion som min Apple watch fast som jag kan ha när jag vill vara fin!

Mina vackra kläder jag hade på min födelsedag. Inte det jag såg smalast ut i kanske, men det som gjorde mig glad och som kändes som Berith på riktigt. En A-linje formad kjol och liten topp!

Jag har så mycket att vara tacksam över. Mitt vackra hem som jag älskar!

Min kanske lite galna klädstil som jag har varje dag. En del brukar fråga mig vad jag har när det är fest eftersom jag klär mig fint varje dag! Jag förstår inte frågan! Jag vill alltid vara fin oavsett dag!

Vet inte om man måste klä sig på något speciellt sätt när man fyllt 50 år, men i så fall ignorerar jag det helt! Jo man kan ha tyllkjol när man fyllt 50 år om man vill, och JAG VILL! 🙂 🙂

Älskar att jag vid 50 års ålder hittat ett nytt sätt att förhålla mig till mat och träning!

Har fortsatt att hitta på nya stora och små projekt. Här nedan gjorde jag lampor av två vaser från Mio möbler. Finns på min blogg om ni vill göra detsamma.

Blommor som har en stor plats i mitt hjärta!

När man känner sig snygg och smal man är 50 år och verkligen trivs med sig själv! Det är en fantastisk känsla!

Bakning har också fått en allt större del i mitt liv. Jag har ju dessutom en alldeles egen försökskanin som jag kan testa allt på och som är lika smal som en lyktstolpe hur mycket han än stoppar i sig, och skulle kunna använda den som gömstället…hahahahah

När man bara tycker att det är roligt att ta på sig på morgonen för att se vad det blir just i dag…tänk vad livet kan vända…

När jag varit på Bonniers Tidskrifter och gjort ett reportage…och det känns nytt och roligt!

När man i november inser att det lilla idén för min blogg, helt plötsligt blev en present till mig som Stefan fixat! Vem får en adventskalender när dom fyllt 50 år liksom!?

Alla underbara stunder med dom här två! Mina älsklingar!

Den fina granen och tåget till hundarna som gjort att dom lärt sig två nya ord, Tåg och Granen….hahahah, det betyder nämligen konster och godis!

Den stora glädjen för i år var att komma på vad som var fel på mig i början av året. Har nog sällan varit så orolig för mig själv och mitt välmående.

Höjdpunkten på detta år var helt klart min födelsedag när jag fylle 50 år utan tvekan och ett minne jag kommer ta med mig resten av mitt liv. Är så glad att jag bestämde mig för att ha ett öppet hus och skulle göra om det igen alla dar i veckan!

Önskar er alla där ute ett underbart slut på 2016 och Ett Gott Nytt År 2017.

Puss och Kram

Berith

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.