Mycket träning nu!


Just nu blir det kanske lite olyckligt många träningsinlägg på varandra, men det är helt enkelt för att det är mitt focus just nu! Jobbade sent och sprutade ut PowerPoint presentationer hela dagen och när jag kom hem hade min bästa Stefan fixat mat igen. Stefan tjatar aldrig på mig att jag jobbar sent. Han är precis tvärtom uppmuntrande och supporterande!

Efter maten när klockan redan var 19:30 gav jag mig ut i kolmörkret, för min powerwalk skulle jag göra till varje pris! Mötte killar med pannlampa men Berith har ett så tjockt pannben så hon behöver inte belysning….utvecklar mycket heller mörkerseende!

Så mitt FOCUS är inställt och jag blir ännu mer peppad av mig själv när jag har det här drivet!

Så bara ha lite tålamod med mig så blir det jättemycket roliga inlägg med inredning som focus i helgen och jag har edan lagt ramen för dom! Hela helgen blir en enda lång blogginläggs-helg!

Så nu uppmanar jag er också att fokusera på er tränign, enkla promenader, cyklign, gym eller bara att gå från bussen och ta en extra runda och kanske även en på lunchen om ni hinner. Själv har jag gått 14000 steg i dag trots att jag knappt rört mig från datorn innan klockan var sent i kväll! Man kan om man vill!

PUSS på er alla och ha en underbar kväll!! Tänk, i morgon är det fredag igen!!!!! Vet ni vad! På lördag fyller jag år!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.