Omotiverad? – Träning när den behövs som bäst! 1 kommentar


Känner du dig omotiverad och har ingen lust att träna?  Det är just då du behöver träna mer än vid något annat tillfälle. Det är då du verkligen behöver se till att du inte tänker för mycket utan kommer i väg.

Det räcker med en promenad, men släng dig inte i soffan och tyck synd om dig själv för den enda som det drabbar är nämligen dig! Snälla gör det inte, det är för din skulle jag säger detta. Kom i väg om det så bara är för en halvtimmas promenad! Den kommer göra underverk och du kan addera ännu en dag när du har varit duktigt och inte fallit för den där ”latmasken” som i bland försöker övertala dig till saker som du egentligen inte mår bra av!

img_8393

Träning hjälper dig nämligen att rensa tankar, att bli gladare och hela kroppen och du mår på köpte bättre!

Försök att se din träning som ett jobb, oavsett om träningen består av långa promenader, gym eller löpning. Se till att göra det bara precis på samma sätt som du sköter ditt jobb eller andra sysslor som du måste göra!

Belöningen kommer i form av att du mår bra och trivs med dig själv och handen på hjärtat. Visst betyder det väldigt, väldigt mycket!

Jag tror på DIG!

Puss och Kram

Berith


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Omotiverad? – Träning när den behövs som bäst!