Önskar mig en spinningcykel!!!!


Ni som läst min blogg ett tag vet att jag arbetat som instrukör för bl a spinning! Anledningen till att jag slutade tvärt var en trafikolycka som gjorde att jag fick en wiplash skada, och ni som kört spnning vet hur mycket man belastar rygg och axlar!!

Nu när jag känner att jag hanterar min skada med träning, längtar jag efter att cykla igen, och skulle så väldigt gärna vilja ha en riktg spinningcykel! Jag var och tittade på en idag och det var faktiskt första gången jag satt på en spinningcykel efter min olycka som hände för ganska många år sedan nu! Det var en sådan lycka att dra åt ”skruven” och lägga på så mycket belastning att jag var tvungen att ställa mig upp och trampa (som i uppförsbacke) men vilken känsla!!! 🙂 🙂 🙂 åhhhh vad jag önskar jag kunde köpra mig en nu, men det är inte direkt så dom ger bort dom….if you know what I mean! Det finns cyklar och så finns det cyklar, men en riktig spinningcykel kostar pengar! 🙂 Ja jag får väl drömma om dettta!!!

8855877779486_1091502_58288_jpg

I dag har jag tänkt mig att åka till Stadium och titta på lite nya träningskläder! Har sett några fina jag skall prova! Får se om det blir något! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.