Pernilla Wahlgren Collection utförsäljning!


Som jag skrev i morse så säljer vi nu ut de sista klänningarna från Pernilla Wahlgren Collection och tänkte jag visar hur jag ser ut i modellerna och så kan ni jämföra med inlägget jag skrev i morse när modellen har dem på sig och även Pernilla Wahlgren, för vi har ju alla lite olika kroppsform och längd! Ni hittar alla klänningar i vår webshop HÄR

Vi har en enda klänninga av Zebra printed Dress, vi har den kvar i storlek large, men de är små i stoleken då den är väldigt tight över höfterna, men efter som det är pingvinärm på den har det inte så stor betydelse om man går upp en storlek. man kan med fördel använda den också som top till jeans, det brukar jag göra!

15246_bc4170501f5239021baf0847811b88c9

Jag är som sagt 173 cm lång och har medium i storlke.  Här nedan i Roma Jearsy Dress Black som vi har några kvar av, och en enda klänning i färgen grå! Själv älskar jag den klänningen!

roma

Vi har även några Metallic Jaquard Dress Silver kvar och jag älskar den klänningen och den kommer bli super även till sommaren!

DSC08834

Har även några klänningar av Twirl Printed Dress, och den är fantastik med sin länga ärm och ett litet resår ner vid handleden vilket gör att man får en smal och fin arm i klänningen. Den har också drapering över magen vilket gör att den döljer det man eventuellt vill dölja annars är det bara en fin detalj, och sen är den lite längre som ni kan se på bilden. Jag har en medium och är 173 cm lång.

DSC07136

Lace Dress men med jacka över, en av de absoluta favoriterna! Vi har två svarta i storlek Large kvar och en enda i grå i storlek Large!

Lace dress1

Här nedan utan jacka över!DSC09285

Sen har vi några klänningar kvar av Keyhole Sequin som jag är fullständigt förälskad i! Tycker den beige passar bäst på mig, men det är en smaksak!

DSC06014

DSC09168

Vi har även några Silky Sequin Dress kvar i medium och large.

DSC08131   DSC08112

Hoppas ni hittar någon fin klänning nu när vi har 20 % på de sista klänningarna. Ni hittar alla vi har kvar HÄR

Själv har jag varit och tränat i kväll och jag jobbar fortfarande på mitt mål med att göra 50 armhävningar, hittils klarar jag 25 stycken i en följd. Känner mig otroligt duktig!! I övrigt har jag kört löpning, biceps, triceps, bröst och axlar!

Hoppas ni får en fin måndagkväll!

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.