Träningsuppföljning och Pernilla Wahlgren Collection!


I dag är det måndag igen och som vanligt träningsuppföljning! Veckan bakom mig gick bra vad det gäller träning då jag tränade 5 dagar på gymmet, det jag fått skära ner på är löpningen då jag ådragit mig en skada i foten och en baksida låret, men jag tycker jag har klarat det galant genom att dels göra annan form av konditionsträning och dels göra lite löpning och succesivt öka. Vid sådana tiillfällen är det viktigt att man känner sin egen kropp, för det skall så klart inte göra ont, men det är klart att det känns lite grand!

26

Jag ser också med blotta ögat att mina ben och rumpa blir snyggare och snyggare och börjar anta den form jag vill! Rom byggdes inte på en dag! 🙂 🙂 Denna veckan har jag stått helt still och till och med gått upp 0,5 kg, men det får jag tycka är ok!

På onsdag denna veckan skall jag träffa TIm Wahlgren för att få se den nya vårkollektionen från Pernilla Wahlgren collection. Har sett en del på bild och måste säga att jag är väldigt nyfiken för denna gånen har de även adderat både kjolar och coola t-shirts. Såg även att de har en byxdress så jag tycker verkligen att denna kollektionen skall bli spännande!

Under tiden har vi endast ett fåtal klänningar och ponchos kvar i vår butik och webshop och vi kör 20% på alla klänningar och ponchos till de tar slut! Den vinröda ponchon har vi en enda kvar av och den svart/vit/går har vi 3 st kvar av, så skynda er om ni vill ha en! Ni hittar alla klänningar och ponchos HÄR

20131010-181502 Fine-knit-poncho-lookbook

Metallic Jaquard Dress Silver har vi några kvar av, den är helt underbar på! Den kommer dessutom bli väldigt användbar till sommaren, så passa på nu för vi har bara några klänningar kvar.

Metallic-Jaquard-dress-lookbook

Denna klänningen nedan har varit väldigt populär och det tror jag beror på att den har en lång ärm, och dessutom en med ett resår där nere vid handleden vilken göra att man får en väldigt vacker och smal arm i klänningen, sedan sitter det en drapering precis vid magen som döljer det man oftast vill dölja! Dessutom är den lite längre än övriga klänningar. På mig som är 173 cm lång så räcker den precis ovan knät i storlek medium.

Twirl-printed-chiffon-dress-lookbook

Sen ha vi några stycken av Silky Sequin Dress kvar i svart. Den är superfin med blus till den tighta kjolen med paljetter. Kjolen är i kraftigt strechtyg och sitter jätteskönt på. Denna klänningen kommer också bli fin till sommaren med bara ben och när man är lite brun och fin!

20131010-180654

vi har också ett par klänningar av Lace Dress kvar i grått och svart. Modellen på bilden är 176cm lång och därför blir känningen kortare på henne, än vad den är t e x blir på mig som är 173 cm. I storlek medium räcker dig mig ca 10 cm ovanför knät. Denna klänning kan man använda både till vardags och fest, och till vardags väljer jag tjocka strumpbyxor till men 80-100 den och grova stövlar/boots. Även denna klänning komme så klart bli superfin till sommaren när man är brun!!

20131010-180719

Sen har vi denna fantastiska Roma Jearsy Dress i kraftigt Jearsy tyg som är perfekt nu när det är lite kallare ute! Jag älskar denna klänning och modell och den passar både till vardags och fest, allting handlar om vad man väljer för strumor och skor!

DSC07028

Den lilla Little Black Dress är också en superfin klänning som sitter jättesnyggt på med sin kraftiga strech utan att sitta åt och med läckra detaljer i skinnimitation! Pernilla själv är verkligen supersnygg i denna klänning!!

a603b22625ff11e39de622000ae90e7b_7

Passa på nu när vi bara har några klänningar och ponchos kvar av varje sort då vi har 20% på dem till sista klänningen gått! Ni hittar alla klänningar HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.