Playitas – Träning 2 kommentarer


Dagen har hittills varit jättebra. Vi började med något som dom kallar Sun Salutation, en joga inspirerad mjukstart. Den var dock inget vidare, vi gjorde samma rörelse i 15 minuter så jag och Helene bestämde att imorgon gör vi egen uppvärmning. Sedan var det dags för gemensam joggingtur, vi gjorde då en 3,4 km uppvärmning och gick sedan och åt frukost.

DSC00394

Efter frukosten så bestämde vi oss för den långa rundan på 10 km, vi både joggade och powerwalkade hela vägen och det känndes som en bra runda. Efter detta så vilade vi oss och solade i 2 timmar vid poolen. Skööönt med välbehövlig vila efter den turen.

Vi har sedan ätit lunch vid områdets Italienska restaurang och dom hade jättegod mat. Helene tog kyckling och jag en spagetti carbonara. Vi har som sagt halvpension vilket innebär att frukost och middag ingår. Frukostbuffén var jättebra, dom hade allt du kunde tänka dig, ska ta ett kort imorgon bitti. Vi såg till att äta ordentligt då vi sedan skulle ta en längre joggingtur/ powerwalk.V

DSC00397

Helene tog kycklig och det stod broccoli och blomkål till…hihihih det var bara det att dom gjort potatislikande bullar av det..hihihihihih grönsaker jojo!DSC00400

Min Carbonara var supergod, och gav mig mycket energi!DSC00401

Efter maten tog vi en supergod kaffe latte.!!!!

DSC00402

På eftermiddagen hade vi bestämt att prova Combat…ett super jobbig boxningspass med en otroligt duktig brittisk instruktör som hette Katja. Hon var helt grym och passet var dödande!!! Efteråt körde samma tjej en stretch lektion på 1 timma. Mycket välbehövligt efter vår första tuffa dag, hon var superduktig även på detta!!!!

Nu sitter jag på rummet och relaxar och väntar på att Helene skall dusch klart för sedan är det min tur och dags för lite mer mat i magen. Idag skall jag ta med mig kameran ner så ni kan få se.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Playitas – Träning