Powerwalk


Japp då börjar vi då, idag har jag gjort en Powerwalk på 30 minuter innan frukost!! Det blev havregrynsgröt till fukost med ett ägg och en kopp kaffe. Nu skulle jag rent tekniskt lika gärna ha sprungit i 30 minuter men tidigt på morgonen är min kropp jätteseg så det var ganska skönt att gå, jag gick upp 05:30. Jag gjorde helt enkelt en liten mjukstart för att se hur det är att gå upp så tidigt för att göra en powerwalk på morgonen, och det fungerade!!  

Nu är det hundskola i kväll vilket innebär att jag får hitta på någon alternativ mat till mig för jag kommer vara där hela kvällen så någon matlagning i kväll blir omöjlig att få till.

DSC00801

Popcorn vet ännu inte vad som väntar honom men det skall bli roligt att se hur han reagerar med alla andra hundar som kommer! Han är av naturen en väldigt nyfiken liten vovve.

untitled

Läste igenom Laila Bagges bok igår och tycker att upplägget är mycket bra, men det gäller verkligen att man håller sig till konceptet och inte gör små egna utsvävningar. Vad gäller recepten så tror jag för min egen del att jag får göra om dom lite till mina egna, men så gör man även i vanliga fall så det blir nog inga problem! Mycket fin bok och även en roligt del om recept man kan göra på sin s k ”syndarmenyer”. Delen om styrketräning är riktigt bra för dem som inte tränat styrketräning innan, då de är bra beskrivna och tydliga bilder. Köp boken och följ i 30 dagar om du vill komma i form. Laila kommer köra en kom i form klubb på sin blog som startar den 8 april, det är bara att maila att du vill vara med, kostar inget extra!!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.