Presenter i förskott på min födelsedag!


Gårdagen började inte på bästa sätt, först gick datorn sönder, sedan gick locktången sönder, sen glömde jag mina nycklar…ja ni fattar, så där fortsatte min måndag. Jobbade sent kom hem för jag hade ingen energi att träna. Gjorde ett tappert försök att få igång min dator och då kanckar det på dörren. Jag undrar då varför i herrans namn Stefan inte kan öppna dörren själv…och stegar mot dörren……sliter upp dörren…..och när jag  öppnar så står min sötaste väninna där med hela famnen full med födelsedagspresenter till mig! 🙂 🙂 🙂 I bland undrar jag vad jag gjort för att förtjäna denna helt underbara människa!!!!

Under dagen hade hon försökt allt, frågade om vi skulle äta lunch? Jag svarade att det inte funkade för jag hade möten. Senare skickade hon ett sms och undrade om jag vill fika? Jag svarade att jag inte hade tid för jag hade möten! Sen frågade hon om jag skulle träna…så svarade jag att jag inte visste……ni fattar vilket humör jag var på! 🙂 Så helt plötslig står hon där utanför sötast i världen med famnen full av paket…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alltså ”I LOVE HER”! Hon bytte ut hela min usla dag mot världens bästa!!!! Det gör hon alltid, hon är bara bäst helt enkelt och snällast och omtänksammast i hela världen! Vet inte vad jag skulle göra utan henne hon är alltid ljuset i alla situationer, och som jag alltid kan vända mig till oavsett!  Hon är bäst helt enkelt. Jag hoppas alla har någon sådan person i sitt liv, fast jag är inte säker på det för vi har något speciellt!!

Jag fick världens finaste jeans SUPERFINA Please jeans! Dom satt som gjutna och jag blev superglad. Till det hade hon köpt väldens finaste tröja med svarta revärer på ärmarna  och med glitter i som är det bästa jag vet!! Alltid så roligt att bli totalt överraskad!

DSC05659

DSC05677

DSC05672

Tröjan var lite smal i ärmen och jag skall byta storlek på den! Men jag älskar den! Så här såg jeansen ut på! Köpta på NK i Göteborg!!! Åhhhhh vad jag gillar dom! Vet inte hur hon alltid totalt lyckas överaska mig med presenter som jag älskar!

DSC05661

Sen hade hon köpt nagellack och jag fick klara instruktioner från hennes dotter Thea hur jag skulle måla naglarna. Det skall vara glittrigt nagellack på ringfingret och resterande den andra färgen, och man lyssnar på proffs såklart! Så Thea snart har jag målat som du instruerat!  Tack för det, en 47-årigt tant hänger inte alltid med på vad som är den senaste trenden! 🙂 🙂 Då är det bra att ha en tjej som Thea som vet hur det skall vara!!

DSC05676

Fick även världens finaste armband med kopparfärgat spänne i svart läder, supercoolt!!

Sen detta fina kort och denna ljuvliga bukett med blommor! Ja ni kan väl enkelt föreställa er hur den dåligt dag förbytters till världens bästa dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DSC05673.

Nu har jag precis ätit en räksallad efter träningen som jag gjort idag. Tränade i ett av mina nya träningsset! Helene när du läser detta (för det gör du väl!!! 🙂 så är du världens bästa i hela världen ! I love you!!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.