Så nöjd med min kropp!


Nu har jag verkligen lyckats att komma dit jag vill vara. Jag har jobbat hårt med träning och framför allt med kost under snart 35 månad. Att jag på denna tiden lyckats gå ner 17 kg är helt otroligt om ni frågar mig och om alla visste hur lätt det gått så skulle alla göra samma sak!img_7599

Att ha mätt kroppen på olika delar gör det hela lite extra roligt. Bara som en liten jämförelse så var mitt lår på det bredaste stället 66 cm när jag började och idag är det 57 cm. Helt otroligt! Jag har tagit bort mängder av fett på min kropp som jag verkligen inte behövde och alla mått jag tagit har liknande jämförelser!

Jag känner mig verkligen som en ny tjej, att jag dessutom råkar fylla 50 år som ca 1,5 vecka känns angenämnt. Om jag har en ålderskris? Absolut inte, har faktiskt aldrig kännt mig mer tillfreds. Nu har jag aldrig haft någon ålderskris men jag tycker själv att jag befinner mig på ett underbart ställe i mitt liv!

img_7605

img_7603

Att vara nöjd med sin kropp och snart fylla 50 år känns extra roligt efter som mitt mål var att inte bli ”fet, ful och femtio” som jag skojat om! Jag har ytterligare några kilo som jag skall gå ner, närmare bestämt 5 kg men det känns mer kul! De kilona kör jag igång med så fort min födelsedag är avklarad för nu är det lite förberedelser runt om kring som måste ordnas!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.