Sist invägningen innan jul…


Då var det måndag igen då. Jag jobbar bara måndag och tisdag sedan är jag mer eller mindre ledig fram till den 13 januari. Skall bli en skön och efterlängtad ledighet och jag skall vila mig. I morgon skall jag försöka få en tid hos massören på gymmet då jag har skadat mig i ena armen. Slog i den tidigt i våras och har haft ont men trodde det var övergående men nu gör det till och med ont när jag lägger upp skivstången på axlarna och skall hålla i den, alltså inte lägger vikt på den utan bara viker armen för att hålla kvar stången så något är fel.

IMG_2955

Eftersom jag var på glögg party i går så har jag inte gått ner ett enda gram, men å andra sidan inte upp heller så jag får vara nöjd. Samma sak med mätningen.

Jag känner mig väldigt nöjd med mig själv och har nu några vilodagar framför mig innan jag kör i gång igen.

Nu kommer det sista racet innan själva julafton!

IMG_3166

Så med en vikt på 75,8 och en centimeter nedgång på totalt 61 centimeter så känner jag mig oerhört nöjd med min insats. Att jag dessutom har gjort den helt utan att gå på en diet och helt utan att utesluta någonting i min mat jag stoppar i mig. Helt utan några tillsatser av proteinpulver eller bars eftersom jag anser att jag inte behöver det.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.