Skäl att strecha piriformis! 2 kommentarer


I dag är det torsdag och det är dags för löpning igen. Jag har äntligen listat ut varför jag har så ont på baksidan av min rumpa och går ner i benet. Trodde jag sträckt mig, och därför har jag inte vågat strecha ut ordentligt men har nu kommit på vad det är, och har    listat ut att jag faktiskt borde gjort motsats. Jag har inte stretchat piriformis tillräckligt och därför så känns det som en sträckning på baksida lår.

Så har något av er samma problem så finns några bra övningar man kan göra.

1. Sitt på en stol med knä/ben i 90 graders vinkel och sträck kroppen. Lyft benet du har ont i och vinkla tår uppåt och sträck ut och håll kvar. Gör detta några gånger och sen gör du övningen upp och ner några gånger.

2. Övning två så har du samma position men du sätter upp det onda benets fot på motsatta knät och stå lutar du överkroppen och möter upp med knät så att du lägger pannan på det onda benets knä, eller så nära du kan komma så det strechar på baksidan.

bild muskler4

Jag blir så glad när jag kommer på vad det är för nu har jag haft detta i kanske 1,5 -2 månader och det är av naturliga skäl inte skönt och man tvekar alltid att undra om det verkligen är bra att springa och så kommer man på att det är något mycket enklare än man först trodde! 🙂 🙂

Ni glömmer väl inte av att titta på alla fina klänningar som jag kontinuerligt lägger ut i webshoppen. På varje klänning står beräknad leveranstid i texten så läs noga när klänningen kommer, och vi skickar ut fakturan i samband med att vi skickar ut klänningen.

Måste visa några fina klänningar som är mina favoriter!

Denna klänningen är helt ljuvlig, kommer ni ihåg att Pernilla hade en liknande för några år sedan som bara var supersnygg….ni hittar alla känningar HÄR

17066_2ee7706e57708da7b3fc492e7079cdda

Här kommet bilden på Pernilla Wahlgren i den klänningen, och årets klänning är en kopia på denna fast den är något längre enligt kunders önskemål!

PW2-Lookbook

Klänningen nedan som heter Flower Sequin Dress finns även i guld och är lika fin i båda färgställnigarna! 🙂 16985_d03410b228404b50596bb7eda6ad938c 16959_75c02239961b9fc47d60e5e803a062ff 16931_aa74761a04d48d62c8b65ada1c1e881f

 

Ni hittar alla känningar HÄR och som vanligt är det viktigt att lägga beställningen nu för merparten av klänningarna är redan sålda när de når butiken!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Skäl att strecha piriformis!

 • Lotta

  Så bra att du listat ut vad spm orsakar det onda 🙂 du är så duktig med din träning, är imponerad av dig 🙂
  Ha en bra onsdag 😉 // Lotta

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Lotta,
   Ja det känns skönt att äntligen ha listat ut vad det var, gränsen är hårfin när man skall träna trots skada eller inte när man inte riktigt vet vad det är. Även efter många års träning är det ibland svårt att lista ut vad det är. TACK Lotta vad glad du gör mig!! Hoppas du får en superdag! 🙂 🙂 🙂
   /Berith