Skall vi köra ett race med promenader innan jul?


Ok. Jag behöver detta lika mycket som ni behöver det förmodligen! För jag antar att jag inte är ensam om att vilja dra ner lite på takten så här innan jul.

Jag har pratat om det innan att vi inte skall bli en del av statistiken d v s de som lägger på sig så många kilo innan, under och efter jul att det är dom kilona man måste kämpa med att få bort i januari och hela våren. Vi skall inte bli en del av statistiken eller hur?

Därför utlyser jag en liten promenadkamp. Därför måste vi nu gå varje dag fram till och med dagen innan julafton och egentligen finns det ingen ursäkt att inte gå på julafton för då behöver vi det förmodligen mer än någonsin. Så skall vi säga 60 minuters promenad från och med i morgon och ända fram till och med julafton. Gör hål i era almenackor, planera när ni skall göra julgodis och ta en promenad innan eller efter! Kör vi!? Förbered er både fysiskt och psykiskt och hitta inte på ursäkter. Det är trots allt bara en enda timma av er tid!

Jag kommer publicera ett inlägg om detta varje dag fram till och med julafton! Är ni med? Låt mig gärna veta om ni är med och självklart kan man byta ut promenader mot annan motion, men 1 timma varje dag! det är bara 10 dagar fram till och med jul och det klarar vi eller hur!

Om vi gör det lägger vi dessutom in en bra vana som vi kan använda resten av julledigheten!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.