Slarvat med träning!!


Nu har jag verkligen inte levt som jag lär sista veckorna. Visst har jag tränat men inte i den utsträckningen som jag bör. Precis så här är det när man har eget företag och har  kundbesök varvat med butik, och då får det gå lite upp och ned i mängden träning man kan lägga ner. Oftast blir det så att jag planerar in exakt när jag skall träna och så räcker det med att en kund vill boka om sin tid, och så börjar en ny planering…och så fortsätter det.

DSC09333

Problemet är att jag verkligen får dåligt samvete när jag inte hinner med allt, och det är något jag måste jobba på! Det blir lite annorlunda när man driver ett företag och man inte har fasta arbetstider 9-5!

Det är vid sådana tidpunker vi alla måste ta tag i oss själva för det är lätt att bara tiden rinner iväg, och just nu har det bara runnit i väg för mig! Känner ni igen er. Jag väntar dock inte på att rätt tid skall infinna sig utan jag försöker verkligen tänka att det är mycket bättre med lite träning eller en promenad än ingenting alls! 🙂 Vänta inte på att rätt dag skall infinna sig och vänta inte till måndag eller något i den stilen, utan ”go for it” fösta dagen ni inte har något inbokat och kan komma iväg! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.