Söndag på Playitas 3 kommentarer


Idag söndag fyller min finaste vovve BAMBAM 9 år. Så jag ringde hem och gratulerade honom, och sa till Stefan och fixa lite extra för den fina vovven. Han är så snäll mot vår nya lilla hund Popcorn, han tar hand om honom och busar med honom, och så fort det uppstår en eventuell ”fara ”så är han där och kollar.

Idag har vi gått upp tidigt som vanligt här på Playitas, gjort en liten längre springtur på morgonen innan frukost. Benen känns som två träben idag…hihihihi.

DSC00561

Igår badade vi lite i poolen, och i går var nog den dag som vi tagit det lugnast hittills för vi hade båda mördande träningsvärk.

DSC00529 DSC00555

Så här ser dagens tränings-outfit ut, idag blev det helsvart. Jag trodde att jag kanske tagit med mig för många träningskit, men tvärtom har det varit jättebra och jag har haft användning för alla. DSC00571

Nu skall jag gå till gymmet och träna en stund och i eftermiddag skall vi köra ett pass med Crossfit, vad nu det är, och sedan en strechpass till, och sedan får vi ser hur det känns om det blir någon mere löptur idag….eller kanske spinning, vi är grymt duktiga om du frågar mig!!!!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Söndag på Playitas