Ta sig Träningstillfällen


Nu måste vi prata lite mer om träning. Som jag sa härom dagen så måste vi försöka få in mer rörelse i vår vardag. Det behöver inte alltid vara hård träning med rörelse. Vår kropp är inte gjord för att sitta still så en av mina senaste idéer är att varje gång jag pratar i telefonen så tar jag en promenad. Det blir faktiskt ganska många mindre promenader!

Det är ett sätt att få in mer steg i vardagen och dom skulle jag säga är avgörande om man skall komma upp i så där 20000 steg om dagen! Jag anser att 10000 steg är ett minimum och om man har ett stillasittande jobb och rör sig till och från arbetet men inte mycket mer så skulle jag säga att man kommer upp i 3000-4000 steg. Helt oacceptabelt och alldeldes för lite. Om jag gör som jag berskriver ovan att jag tar en promanad så fort telefonen ringer eller jag behöver göra ett stamtal sårör jag på mig mycket mer och jag tänker inte ens på det! Bra eller hur!

Det där får bli dagens tips.

Igår klickade jag hem lite nya träningskläder. Man får passa på ny när det är lite rea på de allra flesta ställen. Jag skall visa er senare vad jag beställde! 🙂

Jag har en vecka kvar att jobba och jag har tänkt göra en liten semesterträningsplan! Vad tror ni om det. Vill ni hänga på?

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *