Träning 2 kommentarer


Träningen går riktigt bra just nu. Känner att jag är på väg tillbaka, och har som omväxling sagt till mig själv att jag måste ta det lugnt nu i början då jag har lite hosta kvar. Jag är jättebra på att råda andra, men brukar göra tvärt om själv. Nu när vi skall iväg till Playitas så gäller det att verkligen inte bli sjuk och att hinna komma i bra form. Har dock kört tung styrketräning idag med utfall och och knäböj. Har sprungit 5 km och kört en omgång med TRX. Så jag känner mig mycket nöjd.

Till mat ikväll blev det en omelett på 3 ägg med skinka, brocolli och ost.

Jag koncentrerar mig mindre på min vikt just nu, vet av erfarenhet att jag har lätt att bygga muskler och då går jag upp i vikt när jag ännu inte blivit av med det fett jag vill bli av med. Jag kommer dock uppdatera mina resultat på måndag då jag har invägning.  Ni skall veta att jag är hårdare mot mig själv än mot någon annan.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Träning

  • Sarah

    Därför är det mått som är det bästa sättet att kontrollera sina framsteg 🙂 Grymt bra jobbat! Jag satsar på Cxworx för min bålmuskulatur just nu då den är nästan obefintlig… Känner mig som en spagetthi när jag kör planka och sit-ups, men gudars vad det känns i varenda liten mag- och ryggmuskel sen 🙂 Bästa bålträningen jag prövat hittills!
    Låter så himla kul med träningsresa, hoppas ni får det toppen och att du håller dig frisk!