Träning även lediga dagar!


Just nu kämpar jag på med min träning och träning just nu för mig är promenader och styrketräning! Detta för att få ordning på min axel! Denna veckan har gått jättebra, har inte en dag med steg under 15000 steg, men söndag är fortfarande kvar och tar jag även söndag så har jag gjort ordentliga promenader varje dag! I onsdags så fick jag mitt träningsprogram så nu är det bara att köra på.

Jag har ett väldigt tydligt mål, men just nu så håller jag det för mig själv tills jag verkligen känner att det fungerar! 🙂

Jag har tagit fram mina 2 kg vikter som jag skall ha till en övning för axlarna och efter som dom är fyllda med väntska och är i plast så kan dom ligga ute. Perfekt tycker jag, jag har köpt dom på Gekås i Ullared och dom har i olika varianter men olika fäger. Jag har flera men just nu är det 2 kg som gäller för att bygga upp muskler som jag behöver, men samtidigt ta det i sakta mak.

Jag försöker tänka att jag måste göra av med det som jag stoppar i mig och jag är inte helt strickt men jag tänker mig för vad jag stoppar i munnen och överväger om det är värt en fika t e x för att istället kunna äta något annat!

Sommardagar för mig så rör jag mycket på mig ändå. Jag är inte solstolstypen. Har svårt att sitta still längre stunder och jag tycker att det är trevligare att springa omkring och pyssla med lite olika saker i stället, men vi är alla olika tack och lov!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.