Träning efter min 50-års dag! 2 kommentarer


Nu börjar sista kampen för att gå ner de där sista kilona. Jag har varit extremt duktig men sista veckan innan 50-års kalaset blev det inte lika mycket träning. Men sedan torsdag den 22 september som var min födelsedag så har jag varit ute varje dag och gått i minst 1 timma snabba promenader. Så även i går kväll efter jobbet!

TRÄNING 3

Under veckan har jag hållt min vikt så jag har inte gått upp som man kanske kunde förvänta sig. Känner mig duktig och bara känslan av att hålla vikten och jag kan inte säga att det just nu är så stor ansträngning. Klart att jag måste tänka mig för, men vad jag säger är att det inte känns jobbigt eller begränsande! Nu när jag vet vad som gäller.

Nu skall jag ner 4 kilo till och sedan skall jag ser hur det känns och om jag tycker att det är var jag vill vara!. När jag kommit en bit under 65 kg så hoppas jag kunna börja träna styrketräning igen lite grand, bara min arm inte gör ont!

Jag tycker även att det blivit lite bättre med smärtorna som är förknippade med Borrelian och den nervpåverkan jag fått på grund av att det inte upptäcktes i tid så jag hoppas verkligen att det är på väg mot rätt håll!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Träning efter min 50-års dag!

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Kent,

   Åhhh vissa har det bra! Kreta i en månad låter som en dröm! Tack för grattis….nu är jag tant!!! hihi
   Ha det gött götlaborgaren
   //Berith