Träning i mitt nya träningsset


Jag är lite larvig när det kommer till nyinköpta grejor och kläder. Jag vill liksom spara dom lite först! Samma sak med nya träningskläder. Jag fick ett helt underbart set från Wallderinska i födelsedagspresent men nu börjar det bli dags att använda det!

IMG_1790

 

Det är så mjukt och skönt att ha på sig! Älskar nya träningskläder men dom måste uppfylla vissa krav om jag skall tycka dom är snygga. Jag tycker inte om rundhalsade toppar och jag tycker det är fult med byxor som har 3/4 längd och inte sitter åt nere vid vid benet. För mig är det superviktigt att jag trivs i mina träningskläder.

Tränings-BH ett måste under oavsett vilken topp jag använder. Det finns toppar med inbyggda BH men dom håller aldrig måttet men är bra för då blir det ytterligare stadga till exempel vid löpning.

Hur klär ni er när ni är ute på powerwalk eller löpning? Jag har ett vanligt träningsset med byxor och linne så länge det är 10 grader. Om det är mellan 7-9 grader tar jag en supertunn överdragströja och blåser det tar jag en väst utanpå. är det är mellan 7-9 plus grader. Om det är över 10 grader har jag bara linne. Det finns inget värre än att klä sig för varmt när man skall ut och gå eller springa. Mössa skulle jag överhuvudtaget inte kunna ha om det inte är minst 10 minusgrader. Jacka har jag inte ens på vintern, utan då tar jag en tjock collegetröja över! Om det är under 7 grader så tar jag mina ”vintertights”, dom är lite fodrade! Den enda gång jag tar en jacka på mig vid löpning är när det regnar.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.