Träning och dagens middag


Denna veckan blir lite speciell för jag har inte hunnit med att handla all mat till min matsedel denna veckan men tänker att det får jag göra på min träningsfria dag som blir onsdag denna veckan. Denna veckan har jag tyvärr gått upp i vikt istället för ner, men det beror inte på att jag ätit fel utan för att jag kommit till en fas när jag inte hunnit gå ner lika många kilo i fett som jag byggt i motsvarande muskler. Så uppgång med 0,5 kilo.

Av erfarenhet vet jag att det blir så men det blir inte mindre jobbigt för det!! Det gäller då att inte tappa sugen. Något jag inte tillåter mig att göra jag har massor av pepp i kroppen! Jag ser allt annat än vältränad ut ännu men det är roligt att ha bilder hela vägen för man blir ”hemmablind” på sig själv.

När jag kom hem idag så möttes jag av denna perfekta middag med färsk pasta med spenat, köttförssås, majs och en sallad. Det blir samma sak till lunch i morgon. Jag jobbar oftast så, att gårdagens middag blir morgondagens lunch i lunchlåda. Inte bara praktiskt, billigt och bra. Utan man vet också exakt vad man får i sig efter som man gjort maten själv!

IMG_1590

 

Eftersom alla verkar vara sjuka nu så gäller det att hålla sig frisk så mitt kvällsmellanmål blir en apelsinsmoothie på färska apelsiner och vaniljkesella! Receptet hittar ni HÄR

Jag äter 3 mellanmål om dagen, ett klockan 9, mitt andra mellanmål kl 14:00 och mitt tredje ca 20:00. Håll blodsockret jämt, ät av allt men ät inte mer än du gör av med. Pröva din egen karaktär och inse att du kan du också om du ger dig tusan på det!

IMG_1406

 

Nu i dessa förkylningstider finns det inget som är bättre än färsk frukt och apelsiner är fulla av C-vitamin!

Matsedeln får ni i nästa inlägg för nu måste jag duscha och tvätta håret och skynda mig ut men mina små vovvar innan jag fortsätter bloggandet.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.