Träning och fusk!


Jag får erkänna att denna veckan har jag fuskat med träningen! Däremot har jag ätit bra lunch och haft med mig lunch till jobbet varje dag med bra alternativ som Italienska köttfärsbiffar med Haricotvert!

Nu måste jag verkligen ta tag i min träning för min nya känning sitter inte som jag vill att den ska!? AHHHHHH! 🙂 🙂 Jag är egentligen inte så oroad själv för jag vet hur fort det går när jag väl lägger manken till och tar mig i kragen och lägger tid på detta. Så varför skriver jag detta. Jo för att visa att även jag hamnar i situationer när jag inte får till träningen! Vad gör jag då?! Jo jag tar tag i mig själv och tvingar mig att se till att jag får till min planering för det är den det handlar om PLANERINGEN!

Efter ett par jobbiga veckor så har jag varit tvungen att fokusera på jobbet till 100%. De få stunder jag haft utan jobb har jag varit tvungen att jobba ännu mer och det lilla som var kvar, se till att jag varvar ner. Så här får man naturligtvis inte göra under längre perioder och det är därför jag skriver detta för att förklara att även jag kan hamna där. Det kan vi alla! Frågan är VAD gör vi åt det och det är hit jag vill komma!

Gör något. Planera om. Ett bra tips är att börja planera lunchmat för det är ofta där det går fel. Dessutom är det jättebra att ha med mat till jobbet för då blir det ett stressmoment mindre när man slipper gå ut och handa lunch.

Så idag blir det röstning i EU-valet som är dagens viktigaste uppgift! Sedan blir det träning! Vad skall ni göra!?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.