Träning och maj månad!


När jag började min träningsutmaning för mig själv så sa jag att inom en månad så skall jag också börja på gym. Så just nu är jag i färd med att byta gym. Jag har avslutat mitt medlemskap på Fysiken där jag tränat under en period just på grund av att det ligger så nära mitt jobb. Tyärr så har jag inte utnyttjat det sista tiden eftersom jag jobbar hemifrån, men också för att gymmet blivit i sämre och sämre skick så det har inte känts kul att gå dit. Så jag ville hitta ett fräscht gym med nya redskap och bra utrustning.

Därför har jag beslutat mig för att starta på ett nytt gym där jag bor och valet föll på Nordic Wellness. Jag skulle precis starta i början på Mars när Covid-19 bröt ut och jag hann bara vara där en enda gång för att titta på hur det såg ut!

Så det blir veckans uppgift att starta i gång detta och hitta ett bra flyt så jag kan träna på tider som passar mig utan att för den skull vara där när det är som mest människor!

Jag tänker mig att jag skall promenera till gymmet då det bara är några kilometer! Sedan kan jag även promenera hem och det gör att jag får lite extra steg på vägen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.