Träning och nackövningar!


Nu kör jag gärnet och hoppas på att ingenting kommer i vägen för mig. Gick ut på en 7 km runda när jag kom hem från jobbet i går och sedan gjorde jag nackövningar för att bygga lite förskiktigt muskler på på rygg och nacke!

Nu är det minst 5 dagar i veckan som gäller, och enda anledningen att jag just nu sätter 5 dagar i veckan som mål, är att då blir det ännu roligare om jag faktiskt ger mig ut även de andra två dagarna.

I dag sprang jag 1 kilometer. Hade tjock jacka på mig och egentligen var det inte meningen att springa men jag gjorde det för att prova hur det kändes, och det kändes jättebra! Förvånande nog! 🙂 🙂 Blev superglad och det bådar extra gott.

Så det är det där med att bestämma sig och det är inte det enkla, men nu har jag bestämt mig! Det spelar ingen roll hur mycket jag jobbar, om jag inte tränar så kommer jag inte att orka långsiktigt. Det är min slutsats av att jag bestämt mig. Jag måste helt enkelt lägg ner jobbet till fördel för tränignen! Det är sådana viktiga beslut jag måste ta nu!

Just nu loggar jag allt jag äter och till lunch i dag blir det Italienska köttfärsbiffer med Haricot Verts. Jag försöker att minska intaget av kolhydrater men jag utesluter ingenting! Sedan jag kom i klimakteriet så är jag känsligare för viktuppgång än jag varit tidigare och det gör att man måste ställa om sitt intag!

Hoppas ni får en bra tisdag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.