Träning och semester


Nu har jag jobbat hårt på semestern med att göra klart webshopen, men jag har inte glömt bort min träning. För mig är det just nu väldigt viktigt att se till att träna med kontinuitet. Det går fortfarande väldigt bra och mina kilor rasar faktiskt av mig och jag känner mig väldigt nöjd.

IMG_6203

Jag tror det viktigaste är att inte ta semester från träningen för den behöver man oavsett vilken tid på året det är. Visst är det så att när man väl har den där tiden som man annars tycker man saknar i vardagen så är det ändå svårt i bland. Man får helt enkelt göra så att man ser träningen som en del av sitt jobb och sitt välmående och helt enkelt se till att man tar sig tid till det. Sedan är det upp till var och en var på dagen den passar bäst in. För egen del så passar det mig bäst på morgonen när jag är ledig och på kvällen när jag jobbar! Men allt det där handlar om vad man har för jobb och tider så klart!

Nu är jag och hälsar på min mamma lite och har varit ute och gått en långpromenad med hennes lilla vovve, medans mina egna vovvar är hemma hos Stefan och har det bra!

Jag behövde lite ledig tid från datorn i några dagar så därför har det blivit lite dåligt med blogg i dag…

Ha en supertrevlig fortsatt fredagskväll!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.