Träning på helgen!


Jag brukar försöka få till min träning redan så tidigt som möjlighet på dagen när det är helg. På så sätt har man hela dagen framför sig och kan göra vad man vill!

Så i dag blir det en power walk. Sedan blir det promenad med hundarna. Jag skall få till 20000 steg i dag. Det är ett minimum. Jag har också nu tänkt börja att träna intervaller fast det har jag tänkt att jag skall göra på insidan på mitt eget löpband som en pepp och en möjlighet när det regnar ute att slippa gå ut. Ett sätt för mig att inte heller undkomma träningen ens då! Man måste göra en plan för sin ”andra röst”, ni fattar säkert vad jag menar. De där gångerna när man inte alls känner för det!

Jag har tänkt att intervallerna är bra för min löpning för att jag skall lyckas bättre för jag vet att det blir roligare då! Att träna ute nu när det är lite kyligare tycker jag är bättre så länge det inte regnar. Det är inte superkul men fungerar det med. Det är helt enkelt en inställningsfråga!

Jag kör inte stenhårt just nu utan jag kör en långsiktig plan som skall bidra till att jag kommer ner till min idealvikt och att jag skall äta bättre och tänka mig för vad jag stoppar i mig. Men jag får äta vad jag vill men men med måtta och välja tillfällena noga. Då väljer jag att äta lite godare på helgen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.