Träningskläder!


När man tränar så mycket som jag gör går det åt en del träningskläder. Ofta är det också så att man får favoritkläder som man sliter hårt på.

Nu när jag gått ner en del så var det dags att köpa några nya set. Dessa kommer kanske hålla under våren men det är alltid skönt med nya set för även om man tvättar kläderna varje dag så finns det en begränsning när det inte längre går att använda!

Min absoluta favoritfärg när det kommer till träningskläder är blå/lila för att jag passar bra i den färgen. Denna gången fick det dock bli en annan färg så jag köpte grå i kombination med milt limegul som också är en färg som passar mig men det måste vara exakt rätt nyans! Det blev 6 toppar och 3 par byxor och 2 BH. Med början den 28 december så går jag in i en fas som betyder träning 6 dagar i veckan och då kommer det vara av stor betydelse att ha träningskläder. Sedan har jag naturligtvis en hel del kläder redan så detta är ett komplement!

IMG_3147

 

Jag köper alltid en blandning av träningskläder, både dyrt och billigt. Det som dock är viktigt för mig är tränings-BH. De måste hålla måttet när man är ute och springer till exempel och där har jag ännu inte hittat någon som slår Casall. Så när jag är ute och springer är det alltid BH från Casall som åker på. Den inte bara sitter skönt utan den ger också det stöd som behövs när man är ute och springer.

Här har jag lagt alla kläder på min underbara matta från Christian Lacroix som jag just hämtat från kemtvätten. Har haft den i många många år och tröttnar aldrig på den.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.