Träningskläder från Gekås i Ullared…


Nu har jag ju lovat er att visa mitt nya set från Gekås i Ullared och då får jag väl hålla det. Som sagt vet jag inte hur kvaliteten är men jag tyckte det var ett kul set att byta med. Vi börjar med set med rosor i svart och vitt. Sport-BH, top även den med inbyggd BH och byxor som fanns i tre längder, superkorta hotpants, trekvarts som jag valde och så långa. Jag väljer att alltid ha en sport-BH, även om vissa tröjor har inbyggda BH så håller de ändå inte måttet och jag ser det som positivt att de ger extra stöd. Jag tycker att det är superviktigt att ge brösten stöd så att man inte får hängbröst av all påfrestning det blir när man till exempel kör mycket löpning som jag gör.

Träningskläder2

Köpte även ett par shorts att ha över, mest för kul. Egentligen tycker jag inte det är så snyggt men kan vara kul att ha något att byta med.

Träningskläder1

Köpte även en regnjacka. Jag är inte för mycket kläder när jag springer, springer året runt utan varesig mössa eller vantar. Men en jacka eller tröja kan jag ha när det är riktigt kallt. Den var skön och figrusydd. Satt bra och hade tumgrepp. Perfekt när man som jag aldrig vill ha vanta, då kan man använda det de första kilometerna om man tycer det är kallt.

Träningskläder3

Så där, då fick ni se vad jag köpte. Varje del kostade mellan 89-99 kr/styck och jackan kostade 229 kr. Kul set att byta med!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.