Träningskläder jag gillar…


Träningskläder är ett kärt ämne för mig. Jag sätter mer än gärna upp ett set med träninskläder som en belöning till mig själv när jag nått ett delmål jag har satt upp för min träning eller ett viktmål jag vill nå eller liknande. För mig är det viktigt att jag känner mig fin när jag tränar. Sedan kan man ha åsikter om det, om det seplar någon roll när man ändå skall bli svettig och utmattad. Nej kanske spelar det ingen roll, men för mig personligen känns det enormt peppande.

Jag har hittat ett helt underbart nytt märke som ni kan HITTA HÄR, älskar färgerna och mönstren och ni kan även registera er för deras nyhetsbrev så ni får ni ta del av alla deras fina erbjudanden eller nyheter på gång! Ni hittar det under ”om oss” om ni scrollar längst ner på den sidan! Gå in och bli inspirerade!

Visst är dom cola och ser ni att det är supercola Caroline Roxy som är modell, hon har även gjort fler fina skinnjackor hos Jofama! Dessa två här nedan är mina favoriter. Jag älskar blått men den nedre med jungeltema är bara så snygg. Den påminner om en bikini jag hade när jag var tonåring så jag vet inte om jag kan motstå det setet!

fiji_2x tights_2x

 

Det får bli kvällen inspirationstips till fortsatt träning. För som jag sagt innan, visst skall inte vi bli en del av den statistik som säger att det är månaderna innan årsskiftet man lägger på sig flest kilo och som man sedan kämpar med att få bort under första delen av det nya året…dit skall inte vi eller hur, utan vi skall fortsätta vår resa att hålla oss i form innan jul, efter jul och genom hela 2017! Go for it! Vi kan allihopa! Visst är det så!

Ha en underbar kväll på er alla!
Puss & Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.