Träningskläder Limited Edition!


Detta inlägg innehållar annonslänkar i samarbete med Stronger

Nu tror jag att jag har hittat det som får bli min lilla belöning om jag når mitt första träningsmål! Älskar att sätta upp små lockbeten för mig själv! Det gör att jag blir lite extra taggad att ta mig dit jag vill! Jag gillar att känna mig snygg även när jag tränar. Sedan har jag träningskläder från alla möjliga olika ställen. Har t e x superbra träningskläder från Gekså i Ullared, som jag använder regelbundet. Sedan växlar jag mellan olika märken. Det som styr är att jag vill känna mig fin och jag vill ha ombyte.

Att jag älskar färg är heller ingen hemlighet men dessa träningskläder här nedan har ljuvliga lite mildare färger, och den i färgen persika är ”Limited Edition”, så det gäller att inte vänta för länge. Jag tycker verkligen att ”banden” som går över ena benet är så himla snyggt! De svart/vita är alltid fin så klart. Ibland vill man kanske ha något som inte sticker ut för för mycket! Det är så jag växlar mellan mina träningskläder! Lite som när man tar på sig på morgonen. Vad man känner för just den dagen!

  1. Persika II 2. Rosa II 3. Svart/vitt 4. Svart/vit med fåglar

Jag har inte riktigt bestämt mig vilken jag vill ha ännu! Den rosa eller persiks-färgade känns väldigt lockande! Jag skall suga lite på karamellen och se vad det bli ni hittar webshoppen HÄR

 

 

Detta inlägg innehåller annonslänkar i samarbete med Stronger

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *