Mitt SUPER-loppis fynd!


I går var jag en sväng på loppis. Det har blivit lite av en favoritsysselsättning! Älskar idén att jag själv får fantisera vad jag skall göra med det jag köper. Problemet är att jag har väldigt livlig fantasi, så det innebär en del köp!

Eftersom jag tillverkar lampskärmar så fick jag för mig att köpa en gammal skärm i dag med rolig form och göra om. Vi får se hur långt jag kommer. Det blir nog också en höst-syssla

…men vad var då mitt SUPER-loppis fynd. JO…

Världens finaste bord i ”art deco” style fast för barn! Alltså så himla fint! Min tanke är att det eventuellt skall få vara med i mitt orangeri.

Popcorn ställde upp som fotomodell så att ni skall förstå hur litet det är. Det är som ett ”art deco” matsalsbord för barn! Så himla gulligt. Popcorn blev nästan arg på Fonzen som bara skulle ”slarva runt” när han skulle agera modell. Min Popcorn vet nämligen exakt när han skall vara med på bild! Så han jagade iväg Fonzen och kom själv tillbaka och var fotomodell. 🙂 🙂

Det var mitt lilla fynd! 🙂 Stefan han målar dörrarna till Orangeriet just nu. Det kommer bli så himla fantastiskt fint! Svårt det där med att vänta.

Vi har även hunnit med ett besök till vårdcentralen idag. Stefan har nämligen fått halsböld. Ingen rolig historia. Han brukar få det ungefär en gång om året. Stackars honom, men det är ingen idé att få penicillin innan bölden har spruckit för då läker det för fort och så börjar det om från början igen…men i förgår sprack bölden så då var det dags att fixa penicillin. Ingen rolig historia! 🙂 Men nu börjar han må bra igen!

Jag fortsätter min sköna fredag, för övrigt sista semesterdagen! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *