Träningskläder och döskalletröja 1 kommentar


Jag har hunnit med en hel del idag. Jag ska ju åka på träningsresa i mars, ni vet den där resan jag fick i julklapp av min superbästa väninna, som för övrigt är inte bara snäll utan snygg och vältränad också! Så jag måste ju se till att jag har ett antal träningskit som jag kan ta med, för nu pratar vi ju träning flera gånger om dagen, något som sällan sker här hemmavid. Så jag tog en sväng på förmiddagen innan ruschen börjar för att se vad jag kunde hitta. Det blev tre stycken kit från Nike med svarta tajta byxor och linne med inbyggd BH, ent lila, en gul och en svart alla med svarta byxor. Blev även ett par extra byxor från Rönnisch med skära revärer nere vid vristen. Allt satt superbra.

Jag har tidigare alltid köpt träningsbyxor från Casall som annars är mitt bästa märke, men jag blev så arg sist när det visade sig att det som jag trott varit dekor-sömmar var i själva verket små tygbitar som de sytt i hop med overlock, och med tanke på att de ska sitta tight så förstår ni ju själva hur det har gått. Jag tror jag har sytt ihop dom på säkert 10 ställen så denna gång tittade jag inte ens åt Casall. De får allt tillse att göra produkt-förbättningar först. Jag köper inte träningsbyxor för 600 kr hur snygga dom än är, om dom inte ens håller i några veckor, då kan dom ha det.

Här kommer lite bilder på mina nya kit!

träningskit gultrönnisch

När vi stäng butiken åkte vi till Huveröds hundbutik på Backaplan och köpte en ny liten tröja till Popcorn, med döskallar på!  🙂

döskalle

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Träningskläder och döskalletröja