Träningspepp i kylan!


Nu när kylan har kommit tillbaka så är det än viktigare. Ni vill ligga före era uppsatta mål eller hur. Låt inte något så dumt som lite kyla sätta stopp för det. Kom igen! Jag känner själv att jag ibland kan bli bekväm, men det får inte hända. Om du verkligen inte känner för att gå ut och promenera eller springa, ja då är alternativet annan träning. Har du någon träningsmaskin hemma. Kanske kan du köpa en på blocket för nu är det många som rensar ut hemma i januari. Eller kanske rent av köpa en på REA.

Den enda du kan bli besviken på om du inte gör din träning är dig själv och tänkt så mycket det skulle styrka din karaktär om du bara gör det! Det skulle dessutom gör att det blir lättare nästa gång! Du måste liksom komma över den där ”latmasken”.

Jag brukar tänka framåt när jag får en sådan tanke. Tänk om 3 veckor när jag missat viss träning. Då kommer jag inte alls att vara där jag vill vara nu, och om jag gör träningen så kommer det inte kännas som någon uppoffring om 3 veckor! Man måste helt enkelt försöka lura sin egen hjärna!

Man får också försöka tänka på hur stolt man känner sig över sig själv när man väl är hemma igen. Så kom igen nu vi skall nå våra mål i rätt tid och känna oss stola över oss själva! Den enda vi straffar genom att inte gör träningen det är oss själva. Det vill vi inte. Vi vill vara stolta och glada! 🙂

Puss och kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.