Träningspepp och en vecka till semester… 4 kommentarer


Godmorgon Måndag! Nu måste jag ta tag i träningen ordentligt! Jag har inte senaste veckan tränat som jag skall. Har ni? Nu gäller det att få till träningen denna veckan för att man skall köra ”in sig” på träning inför  semestern. Jag vill inte vara den som kommer tillbaka efter semestern och inte har tränat alls! Det får bara inte hända!

Så denna veckan blir det lunchpromenader och kvällspromenader varje dag utan undantag! Denna vecka sätter jag upp som mål att jag måste gå minst 10 mil på hela veckan. Kroppen behöver röra på sig.

Hur gör vi då och varför tappar man ibland. För egen del är det jobbet som ställt till det. Jag har jobbat alldeles för mycket och varit helt slutkörd när jag kommit hem vissa dagar. Jag har även jobbat nu i helgen!

Jag kommer även köra ”telefonpromenader”, om jag pratar i telefon så går jag istället en sväng för att sitta still framför skrivbordet! Nu måste vi komma igen.

Jag kommer även köra TRX varannan dag, bröst, rygg, triceps och biceps.

Så kom igen nu, nu tar vi minst 10 mil denna veckan. För varje mil jag överstiger målet så får jag 1000 kr att köpa mig något fin för!…..

Denna veckan kommer förhoppningsvis mina nya träningskläder, hoppas nu dom är snygga så att jag känner en liten extra pepp! Vi får väl se vad ni tycker!

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Träningspepp och en vecka till semester…

 • Ewwa

  Undrar om ens en miljon skulle sporra mej till att röra mej mer… 🙁 Jag drivs inte av sånt, och 8bte av att känna mej nyttig och duktig. Jag måste tycka att det är ROLIGT att motionera/sporta – det är enda chansen att det blir av för min del, tror jag. Himla tur då att jag faktiskt tycker det är lite kul att fixa och dona med gamla hus, för det är vad jag har bränt kalorier på de senaste dagarna!! 🙂 Kämpa på med dina promenader – jag är säker på att du kommer att ha gått 15 mil innan veckan är över!? Minst!!! 😀

  • pretty Inläggsförfattare

   Ha ha, nä vi sporras av olika saker! Du är roligt du!!! 🙂
   Men viss blir det motion av att hålla på och fixa, man rör sig mycket mer än man tror när man springer fram och tillbaka och hämtar verktyg och donar! 🙂 🙂
   Jag jobbar vidare på mina 15 mil! 🙂