Träningsuppföljning!


Den här veckan har faktiskt varit lite svårare att få till träningen så jag har givit mig själv lite frist. På grund av arbetet har det blivit väldigt sent de sista dagarna och möten hela dagarna vilket resulterat i att jag inte ens fått till en power walk. Detta har jag tänkt ta igen i helgen med träning, löpning och power walks.

Det viktiga är, att om man upptäcker att något ställer till det i det tränings schemat man lagt upp, att man bara tar tag i det igen, och inte låter det blir en ursäkt. Att missa ett par dagar i en vecka är ingen fara alls, kanske till och med bra att kroppen får vila lite från det mesta. Så kom igen låt inte något litet hinder hindra er från att komma i er bästa form. Tänk på att ni tränar för att må bra.

I dag känner jag mig full av energi igen och jag känner inte alls att jag kommit på avvägar. Jag har ett skäl och det handlar inte om veckor utan träning utan bara om ett par få dagar! Jag längtar efter styrketräning och känner verkligen att jag behöver det och vill träna och det är ett fantastiskt gott tecken.

De här dagarna har jag också ätit lite mer än vanligt men det spelar ingen roll. Min kropp känns bra och jag känner mig full av energi för att träna både i dag och hela helgen! Faktum är att vågen inte pekar varken upp eller ner!

Hoppas ni börjar er fredag på ett bra sätt. Själv sov jag lite längre i morse för att jag var uppenbarligen väldgit trött! Men nu är det härliga fredag!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.