Träningsuppföljning! 1 kommentar


Denna veckans träning har inte riktigt gått som tänkt dock har jag tagit igen mycket i helgen avseende just träningen!

Detta har dock inte märkts nämnvärt på varken mått eller vikt, men det gäller att komma tillbaka i rätt rutiner snabbt som ögat! Det är detta jag försöker säga hela tiden. Att visst kan man snubbla ut igen, men huvudsaken är att man inte tänker att nu ”misslyckades jag” utan man tänker att det var bara ett liten ”gupp” på vägen.

Det kommer alltid komma saker i vägen! Denna vecka var det saker som hade med bygget att göra! Dessutom en tur upp till Mariestad och min mamma. Ny vecka och nya möjligheter, så det är inget att lägga någon tid på utan bara att fortsätta framåt.

Jag har nu en lite förändrad plan. Det är att gå 16000-20000 steg om dagen 6 dagar i veckan. Den 7:e dagen är det minst 10000 steg som gäller och det är den dagen jag kallar vilodag! Utöver det minst två pass på gymmet med styrketräning!

De senaste dagarna har varit lite höstlikt väder, så igår tog jag på mig en tunn långärmad tröja under för det var kallt ute! Skönt ändå tycker jag. Normalt så klär jag mig väldigt tunnt när jag tränar för när jag springer blir jag för varm annars!

Kom igen nu och hitta inte på ursäkter för er träning. Känner ni inte för att träna så ta en lungn promenad i promenadtakt. Det är 100 gånger bättre än att sitta hemma och inte göra något alls! Det är vår framtida hälsa det handlar om! Nu kommer dessutom höst och vinter och låt inte vädret bli en ursäkt. Klä dig varmare i stället!

Hopp och lek!!!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Träningsuppföljning!

 • pretty Inläggsförfattare

  Hej Annika,
  Tack gulliga du. Det är så härligt med promenader! Det är verkligen skönt när man kommer i gång och det blir en spiral av positivitet!
  Ha en fin kväll!!
  Kram
  //Berith