Träningsuppföljning


Ja de senaste 14 dagarna har mitt focus helt och hållet varit på hundarna förutom jobbet. Tyvärr finns inte längre Lufsen med oss, och det har tagit både kraft och energi! Tog en medveten paus för att jag kände att jag verkligen behövde det, att inte bara köra på som vanligt.

DSC09333

I lördags när jag kom hem från jobbet beslutade jag dock att ta mig en första löptur sedan min skada i foten. Jag har bara tränat på gymmet de sista 1,5 månaderna och försökt att göra uppvärmning i form av löpning med några kilometer för att inte fresta på foten för mycket.

Beslutade mig för att göra en minirunda och det blev 5,2 kilometer men trots allt ovan så sprang jag under 26 minuter (själv var jag helt säker på att jag sprang på över 30 minuter för det gick så trögt att jag inte ens tittade på pulsklockan förrän jag kom hem). Känns bra, och jag känner mig otroligt stolt över mig själv. Allt mitt slit på gymmet och försöket att lägga upp en bra träning trots skada har visat resultat!

Denna veckan består nästan bara av möten, så det blir en ganska arbetsam vecka! Hoppas ni får en bra start på er måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.