Träningsuppföljning och företag


Måndag och träningsuppföljning! Ja denna veckan har det bara blivit löpning förutom TRX-träning då förstås. Jag känner att jag framför allt behöver komma i gång med löpningen ordentligt och har därför prioriterat den.

Just nu har jag mycket runt Pretty Home att jobba med så mitt fokus måste ligga där en stund! I de stunder när jag måste ägna mycket tid åt mitt företag så är löpning också väldigt bra träning för det kräver inte så mycket av mig på så sätt att jag behöver bara åka hem och byta om och ge mig ut! Samtidigt så ger det mig väldigt mycket för den där friska luften och att rensa tankarna som man gör när man springer är väldigt bra!

En sak är dock fortfarande väldigt viktig att planera maten under veckan, utan den faller det mesta. Vad jag menar med det är att om ni planerar maten så är inte chansen lika stor att det blir något ni inte borde äta, för det är viktigt att äta på rätt tider och regelbundet och på så sätt hålla ett jämt blodsocker.

I går hade jag på mig mina nya jeans från Lindex Kate Hudson kollektion. Jag tog en t-shirt från Pernilla Wahlgren Collection och rosa LdiR boots till. Ni hittar boots och T-shirt i vår webshop HÄR 

bildlindex

Jag taggade sedan min bild med #LindexEditedByYou där hittar ni fler bilder på andra som köpt av kollektionen och taggat! 🙂

Hoppa ni får en bra måndag! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.