Träningsuppföljning och första februari!


I dag måndag är det då dags för träningsuppföljning igen. I dag längtade jag till träningsuppföljningen för jag kände redan från början att det skulle vara bra resultat.

Jag har gått ner 1 kg den sista veckan och utöver det så har jag även gått ner hela 9 centimeter på mina mätställen. Den här veckan både känns och syns det att något har hänt och det känns så himla skönt. Det är ett bra tecken på att det jag gör fungerar. Utöver detta så har jag markant förbättrat min kondition och det känns verkligen toppen.

Att träna hemifrån är verkligen en utmaning i dessa tider. Jag har nu fått rutin på min träning och det känns bra. Det gör att det inte är lika tungt att ”bara göra det”, som det är i början. Att ha ett eget löpband underlättar så klart och jag är väldigt tacksam för det.

Den här veckan fortsätter jag på inslagen stig med löpning och promenader, och jag skall försöka att lägga till ett styrketränignspass som jag skall göra här hemifrån. Exakt vad vet jag inte ännu. Det måste bli ett bra pass för annars vet jag av erfarenhet att jag tröttnar.

Det svåra med styrketräning hemifrån är helt klart vikter. Jag har inte så många vikter som jag skulle behöva och det är det som är en utmaning. För att köra med för låga vikter det ger mig 0 motivation.

Nu skall jag skynda på för jag skall in en sväng till kontoret innan någon annan då jag inte kan träffa någon innan min operation.

Hoppas ni får en toppenstart på er måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.