Träningsuppföljning som gått åt fel håll


Den här veckan har jag en träningsuppföljning som gått åt fel håll. Nu gör inte det så mycket för idag får jag nämligen börja träna igen. Det har nämligen gått 4 veckor sedan min operation. Äntligen. Det finns bara en sak att säga om man får ett resultat som går åt fel håll. Börja om. Starta igen. Det är ingen fara. Det enda som verkligen är viktigt är att man inte blir nedslagen och lägger ner träningen. Kroppen är nämligen det bästa vi har.

Träningsuppföljning som gick åt fel håll
Träningsuppföljning som gått åt fel håll

Jag erkänner att sista veckan har jag fuskat en del. Men det gjorde jag för att det var tråkigt utan träning och jag visste att jag äntligen får sätta i gång denna veckan. Det blir en nystart.

Nu har dessutom restriktioner tagits bort så jag känner mig redo för att gå till gymmet igen. Det skall bli roligt. Jag försökte komma in på gymmet mellan jul och nyår men då hade dom bommat igen. Nu får jag äntligen börja träna och jag kan sätta upp nya mål. Det är det roliga. Att sätta upp mål och följa och ser hur jag kan uppnå dom.

Fuska inte med din egen hälsa

Det finns en viktig sak, vi ”fuskar” alla i bland med träning. Men låt inte det bli en anledning att lägga ner den, utan händer det så går du tillbaka dagen efter som om inget hänt. De gånger som du fuskar eller vill fuska kommer bli färre och färre i takt med att du ser resultat. Du måste ge det 4 hängivna veckor för att se resultat. Fyra veckor av din tid klarar vem som helst. Bestäm dig bara. Kan jag så kan vem som helst.

Så nu kör vi i gång igen, men full energi som om det inte fanns någon morgondag! Det blir som vanligt mätning och vägning för mig som en start punkt. Det är det roliga. Kom igen nu! Nu vill vi mot sommarformen.

Önskar er en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.