Träningsuppföljnings måndag igen!


Känns som det hela tiden är fredag eller måndag? Har ni samma känsla? På måndagar gör jag alltid min träningsuppföljning, och den veckan som varit är min första träningsvecka efter min knäskada som gjorde att jag var tvungen att vila i 14 dagar.

Butik 2121 - Copy

I går hade jag en ”egen dag” och uträttade massa ärenden som jag inte hunnit med under veckan bland annat handlade jag ett par nya hörlurar, massor av värmeljus, krokar till mina stövlar till min klädkammare. Sedan var jag och ”storhandlade” mat och andra förnödenheter så att jag kan köra träning alla kvällar den kommande veckan! Sedan åkte jag hem och gjorde en fläskfile-gryta med potatis i ugnen och äppelpaj med vanlijvisp till efterrätt!

När grytan stod på spisen fick Stefan ”vakta den” medans jag drog på mig mina löparkläder. Jag hade även handlat skoskavplåster på Apoteket då jag fått skoskav av mina nya skor! Drog på min mina nya hörlurar och drog ut i kolmörket och den härliga kalla luften helt klädd i svart/mörkblått! (inte så smart) Kände att jag hade ett väldigt bra flyt och när jag sprungit 1 kilometer vad händer då? Jo jag skall ta en kurva och lägger mig längst ut i högerkanten i fall jag möter något i mörkret och trampar snett där asfalt över går till gräs och vrickar foten!!! Ajjjjjjjjjjjj!! Jag tänkte vad gör jag nu. Ställer mig upp och känner att jag har jätteont, synd att jag aldrig tar med mig mobilen så jag börjar fundera på hur jag skall ta mig hem!! Frustrerad för att det kändes så bra innan! Då slår mig den dumma tanken! Jag står här i 5 minuter och ser om smärtan blir lite mindre…börjar halta iväg..inser att det går inte! Så jag  bestämmer mig för att fortsätta springa och gör det ont om ytterligare 1 kilometer så stannar jag….men efter en stund så gör det inte så ont längre. Det känns nästan som fotvrickinigen gör att jag slutar halta för knäskadan för nu har jag även ont i höger ben!! hahahhahahah…så jag springer på och det känns superbra och jag börjar springa fort och känner mig som en MASKIN som bara pumpar på!!!!!!!!!!!!!!!! Wow vilken känsla. Så med en vrickad fot och ett knä som inte läkt så får jag en bättre tid än aldrig tidigare! Visst är livet oförutsägbart i alla stycken!???  🙂 🙂 Väl hemma så var maten klar och sedan blev det äppelpaj framför TV:n! En mycket bra söndag! Känner mig stark och glad!

Ja senv ar det uppföljningen också. Denna vecka har jag gått ner ytterligare 0,7 kg och -3 cm. Känns jättebra faktiskt, och jag känner och ser, att jag lägger på mig muskler och blir fastare och snyggare i kroppen! Att jag fyller femtion om tre år kan jag inte göra så mycket år, men jag kan se till att vara i min bästa form ever, det kan jag påverka!

Det viktigaste och det svåraste är att få till sin egen tid för träning! Hur ska man tänka då för att motivera sig själv när man inte känner för det och det finns så många andra måsten att göra. Jo jag tror att man måste se träningen som en del av sitt arebete, och jag stannar inte hemma från jobbet om jag har en ”dålig dag” eller känner mig lite låg, inte heller hittar jag på en ursäkt för att slippa gå! Jag går dit, också för jag måste! Men träna måste jag också för att kunna vara frisk och stark och för att känna det där välbefinnandet av att jag är nöjd med mig själv! Så nästa gång du tänker att du skall skippa träningen, tänk då på det som ett jobb som måste göras! 🙂

Nu har det verkligen börjat mörkna tidigt på kvällarna, men igår bunkrade jag upp med värmesljus, älskar att tända ljus överallt så fort jag kommer hem !

I dag har jag lagt upp lite tapeter från senaste kollektionen Kashgar som finns i 15 olika färger, tanken är att jag även skall lägga in dom i vår webshop! Tillsvidare så kan ni dock ringa oss på 031-188300 eller maila om ni ser något ni vill beställa som ni inte hittar i vår webshop! Här kommer några av färgerna på tapeten Kashgar!

kashgar emerald kashgar lapis Kashgar amethyst Kashgar fuchsia kashgar platinum Kashar guld

Visst är dom vackra! De kostar 835 kr/ rulle som är 52 cm bred.

Hoppas ni får en trevlig måndag!

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.