Träningsuppföljnings måndag


Japp idag är det uppföljning igen. Det går framåt i alla fall!

Har gått ned 0,5 kg och -5 centimeter! Inte jättemycket med det är just här man måste se till att hålla sig focuserad. Det är jättebra att ha gått ner 0,5 kg på en vecka, men jag säger det igen som jag sagt tidigare. Den tiden det tagit oss att lägga på oss det där man vill bli av med, sätt det i relation hur lång tid det får ta att faktiskt göra sig av med det på ett balanserat och häsosamt sätt. Under den tiden skall vi uppnå ett balanserat sätt att se på mat och träning, vi måste få in träningen i vardagen hur lite tid vi än har! Kom ihåg att det är bättre att ta en liten löptur eller en liten powerwalk än att inte göra något alls!

Jag har långt kvar men känner mig kanon, för jag ser med blotta ögat att det börjar hända saker och jag tycker det går ganska snabbt!

DSC04181

Nu måste jag göra mig snygg för en dag på jobbet. Idag blir det upppackning av roliga saker till utställningen och säkert en del sömnad av höstkollektion för mina skyltfönster. Där har jag lite att göra för jag har 8 stora fina fönster att fylla! Hoppas jag kan visa er lite av det nya ikväll! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.