Träningsuppföljningsmåndag!


Nu är klockan 02:33 och jag sitter i skenet av min julgran och skriver. Kunde inte sova för jag har värk i ett ben, så jag gick upp en stund för att ta en tablett och tänkte att jag sätter mig och skriver lite här så kanske det går över! 🙂 Ute blåser det och regnar så man känner sig väldigt priviligerad att sitta här inne i värmen i sitt fina hus! 🙂

DSC08505

Träningen denna veckan har gått väldigt bra, har tränat 7 dagar av 7 och känner att jag börjar få resultat, de är dock inte synliga på vågen som snarare går lite upp igen. Jag oroar mig inte så mycket för detta för jag kan se att mitt kroppsfett blir mindre och musklerna mer tydliga. Jag vill än en gång betona att jag inte äter enligt någon diet utan jag äter sunt och med sunt förnuft och enligt metoden göra av med mer än jag stoppar i mig! Just nu så ligger koncentrationen på att bygga muskler.

Min tanke är att träna hårt nu innan jul för att ta 3 dagars träningsuppehåll 23-25 (vill jag ut och springa en runda så kommer jag naturligtvis göra det) för att vila kroppen lite grand efter några hårda veckors träning.

DSC08497

Ni som nyss påbörjat er träning och vill se reslutat ger jag rådet att mäta er på kroppen på ett antal ställen, skriva upp det i ett skrivblock med den datum ni gör mätningen en gång per vecka, samma dag samma tid varje gång. Bra ställen att mäta är runt bröstet precis under armhålan, bröst, under bröst, midja, mage, höft där den är som bredasts, lår där det är som bredast, precis ovanför knä, och vaden där den är som bedast samt sist men inte minst biceps där den är som bredast! Då kan ni följa hur det går för er i er strävan! Samtidigt som ni gör detta väger ni er och skriver upp även detta en gång i veckan och håll er därifrån de andra dagarna! Mitt förslag är att ni gör det en tidig morgon när ni går upp! Då bli måtten jämförbara med varandra!

trän

Tänk på att det lilla räknas och hoppa inte över träningen för att ni inte orkar utan se den som ett jobb som måste göras. Ett jobb för att er kropp skall orka med många år framöver och för att ni skall känna er tillfreds med er själva, den tiden kan vi allt lägga på oss själva, och planera in i vår vecka som så mycket annat! Planera att storhandla på söndagar så ni har mat hemma under veckan! Då behöver ni bara komplettera med mjölk och andra färskvaror och maten är redan uttänkt och klar!! Planera mellanmål att ta med er till jobbet, och kanske till och med gör matlådor att ta med till jobbet! Bestäm er för att TV:n ska få mindre focus i er vardag! Låt det heller vara lite stökigt hemma och focusera på att träna!

Nu skal jag gå och lägga mig igen och se om jag kan somna! Sköt om er och hoppas att ni får en fin måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.