Tungt träningspass i går!


I går körde jag mitt första riktig tunga träningspass på gymmet för året! Jag gjorde det inte enkelt för mig själv och det känns i dag. Känner mig så stolt och glad över mig själv. Jag behöver verkligen bygga muskler för jag vill att min kropp skall hänga med mig in i 2020.

Träningskläder skall även packas för Kinaresan på söndag för jag och min kollega skall träna på gymmet tis-tors innan frukost! Kommer bli toppen!

Jag funderar på hur man skall ta sig ”förbi” mörkret ute. Mitt svar blir att jag får köra en del av konditionsträningen på gymmet helt enkelt! Eftersom kvällarna nu är så väldigt mörka och regniga. Jag behöver bara ta min träningsväska och gå rakt över till nästa byggnad där jag jobbar, så det är extremt nära! Så jag kan inte klaga på att det är svårt att ta sig till gymmet! Jag brukar resonera med mig själv för att ta dom bästa besluten, så att jag inte hittar på några undanflykter! Det är dom man måste styra bort nu så här i början på året.

Får man bara in flytet så går det som på räls sedan! Det är min erfarenhet.

Jag vill ge er ett tips på vägen. Tvätta alltid händerna med tvål och vatten när ni tränat klart och kommer in i omklädningsrummet på gymmet efter träning. Det är så lätt att dra på sig en förkylning när man sprungit runt och tagit i alla vikter som alla andra hållt i som är eller håller på att bli förkylda. Det gör att jag håller mig fri från förkylningar och andra basiller. Gymmet är nämligen en grogrund för sådant. Ett litet tips på vägen…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.