Uppföljning träning!!


Då var det måndag och dags för uppföljning av träning igen.Träningen går riktigt bra just nu! I lördags sprang jag 10 kilometer på 45 minuter, ingen superbra tid men tillräckligt för att jag skall känna mig bra! Nu har jag tänkt att börja lägga in lite mer intervallpass innan styrketräning denna veckan.

Köpte även nya träningskläder i går som jag skall inviga på gymmet idag, då blir det ett pass med bisceps, triceps, bröst och axlar! Kläder är en viktig del av min träning men man behöver inte spendera en förmögenhet på kläder, det finns dock vissa delar som måste var hög kvalitet på och, en sådan del är trängings BH, där använder jag bara av märket casall när det kommer till konditionsträning!. De håller på plats ordentligt och sitter riktigt bra! Är man 47 år så får man var extra rädd om vissa delar särskilt när man trots sin höga ålder faktist råkar ha dom kvar på samma plats som när jag var 20 år, jag får väl tacka min gener för det antar jag!!

bild (3)

Denna veckan har jag minskat 5 cm totalt och vikten står som sagt stilla! Men jag är ändå nöjd. Nu kommer jag ändra lite delar i mitt träningsprogram, men har bestämt mig för att fortfarande köra 2-split med något enstaka undantag! Jag vill vara säker på att varje muskelgrupp tränas minst 2 ggr i veckan och eftersosm jag tränar minst 5 gånger så blir 2-split bra ett tag till (= delar upp kroppen i två delar och kör varannan gång) Det är som ni vet viktigt att inte träna samma muskelgrupp två eller flera dagar i rad för då utvecklas inte muskeln för den behöver vila för att växa!

Hoppas ni får en fin måndag, nu skall jag göra mig snygg och packa min träningsväska….och idag har jag ny musik med mig till gymmet..jipppiiiiii! I går kväll hade jag min ipod på och dansade loss hemman…min hundar gick bananas och ville vara med och dansa! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.