Våren försenad – gott om tid att komma i form!


Just nu fortsätter jag på min stig med 30 minuter träning om dagen. Allt det handlar om är att bestämma sig och just nu befinner jag mig i en lite underlig situation med så mycket nya saker samtidigt att jag av den anledningen har svårt att fokusera på min träning, men just dessa 30 minuter om dagen fixar min motion just nu.

Att sätta upp ett mål och följa det är det som gör det lite peppande. Det är just därför man inte skall ha för höga mål när man vill komma i gång igen för det kan göra att man inte riktigt orkar med.

Det är bara att dra på sig något varm och skönt. Jag har ett löpband men sanningen är den att av någon anledning så använder jag det inte alls i den utsträckning jag trodde. Det är egentligen mycket bättre att gå ut och ta en promenad. Så fundera inte på om det skulle lösa era problem, jag säger att det är ganska mycket bortkastade pengar. Jag måste vara ärlig! Men i bland är det bra att ha! 🙂

Så nu kör vi på 30 minuter om dagen. Väg dig varje morgon efter första toalettbesöket. Mät dig en gång i veckan! Våren är lite försenad så än finns det gott om tid att komma i form!

Vi får se vårens sena ankomst som en möjlighet att få lite extra tid!!!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.