Vilken fantastisk dag!


Jag började min dag i orangeriet med en kopp kaffe. Fick nästan en chock, fast en positiv sådan när jag gick ut i morse med hundarna och upptäckte att det var varmt redan tidigt.

Bestämde mig för att genast svida om till träningskläder och ge mig ut och tog lite lättare klädsel men satte dunvästen ovanpå vilket var på tok för varmt. Men jag gick min 60 minuters runda i härligt solsken och med fåglar som kvittrade. Vilken härlig känsla.

Träning måste få komma först i mitt liv just nu. Jag måste prioritera den framför allt annat och jag försöker ”lura mig själv” när jag inte känner för det till 100%, men oftast handlar det om att jag har något så roligt på agendan att jag försöker övertyga mig själv om att göra träningen senare, och det är det jag inte får göra! Träning först, roliga saker sedan! Sådana är reglerna! 🙂

Jag köpte mig ett par nya träningsskor i går men använde dom inte idag. Jag skall gå in dom lite kortare sträckor först och just nu har jag ett skoskav och då är det ingen idé att börja använda ett par nya träningsskor också! Älskar färg som ni vet och många av mina träningskläder går åt blått så då passar de här utmärkt.

När jag kom hem från mitt pass  så stod en tidig lunch/brunch på bordet i orangeriet med hemmaodlad sallad. Supermums!

Nu skall jag plantera mina tomatplantor i orangeriet för Stefan har gjort färdigt bevattningssystemet så det är redo och klart för mig! Skall visa er när det är klart!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.